Mycket nöjd efter köp av tapet hos Älvängens Färghandel

Nyligen bestämde jag mig för att tapetsera om i mitt flickrum. Jag var otroligt trött på och missnöjd med tapeterna jag hade, kanske främst för att jag skaffat dem vid 10-års ålder. Det kändes som om det var dags för en förändring, en inredning som gick i linje med mitt nuvarande jag och stil.

Superduktig personal

Tillsammans med min pappa begav jag mig till Älvängens Färghandel, då jag i grunden har väldigt lite kunskap kring tapetsering och målning. Där förklarade jag vad jag var ute efter, lite vad jag absolut inte kunde tänka mig samt vilka färger jag ville att tapeten skulle gå i.

Personalen på Älvängens Färghandel var otroligt kompetent och trots att jag ännu bor hemma och således inte är vuxen, tog de mig och mina önskemål seriöst. Det fick mig att må väldigt bra inombords!

Mycket nöjd med rummet

Allt som allt blev rummet superbra, när vi tapetserat om och bytt ut gamla möbler. Jag är superglad över rummet äntligen passar mig som person och inte längre ser ut att tillhöra en 10-årig flicka.

Det hade inte varit möjligt att utföra renoveringen om det inte vore för den kompetenta personal jag fick så fin hjälp av, så ett stort tack till dem. Skulle du vilja veta mer om Älvängens Färghandel, tycker jag att du ska klicka på länken för mer info.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *